God houdt van je!

IWJ 5.27-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God houdt van je!

“En we hebben de liefde die God voor ons heeft gekend en geloofd. God is liefde, en wie in liefde verblijft, blijft in God en God in hem.” (1 Johannes 4:16, BB) 

Vanmorgen kwam de zon op en vulde de aarde met licht. De bloemen gingen open, zodat ze de warmte konden omarmen.De vogels verwelkomden de dageraad met hun liedjes. De hele schepping werd in beweging gezet door het geluid van de stem van Degene die zei: “Laat er licht zijn!”. Slechts een paar woorden uit de mond van Degene die alles is en alles kan doen.

God verlangt er nu nog steeds naar om met Zijn licht elk aspect van je leven te vullen. Sta op met kracht en geloof! Probeer deze eeuwige, onveranderlijke waarheid te begrijpen. God verandert niet. Zijn liefde verandert niet. Je kunt het nooit genoeg horen of lezen… God houdt van jou!

  • Hij verzamelt je tranen wanneer je verdrietig bent en huilt met je mee.
  • Hij wordt blij als je succes hebt, als dingen goed gaan.
  • Hij zorgt voor je op elk moment.
  • Hij gelooft in jou, zelfs als je twijfelt aan je eigen kunnen.

Waarom doet Hij dit allemaal? Omdat Hij van je houdt!Prijs God met mij: “Heer, ik weet dat U van mij houdt met een eeuwige liefde. U houdt hartstochtelijk van me. Dank u Heer. In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Annie op 7 juni 2021 om 1:25 pm

    Uw reactie moet nog worden goedgekeurd.

    Zo mooi zo Bemoedigend God houdt van mij n ook van jou n van ons allen God is liefde en de liefde is God ???❤?✨✝️??