God doet nog steeds wonderen!

25 november 2022

Kan het lezen van de dagelijkse bemoedigende mail van Ik Wonder Jou verschil maken in je leven?

Zeker wel!

En juist daarom vind ik het zo geweldig om je elke ochtend te mogen verrassen met woorden van God voor jouw leven. Weet dat Gods Geest krachtig spreekt tot je hart. Ik wil je echt bedanken voor je tijd en moedig je ook graag aan om met aandacht en met je hart de bemoedigingen te lezen, want als ik de reacties van lezers onder ogen krijg, zie ik hoeveel wonderen er gebeuren.

Ik gun jou ook een wonder.
Jij bent een wonder.
Ik bewonder jou.
Ik wonder jou.

Ik las onlangs nog een paar prachtige berichten van lezers die al enige tijd geleden hebben gemaild. Bedankt Catherine, Nelly en Teyu…

  • ‘God gebruikt jou door ‘Ik Wonder Jou’ om te reageren op mijn dagelijkse gebeden. ‘s Morgens open ik mijn inbox en vraag: God, heeft U een antwoord voor mij? En het antwoord is heel vaak ‘Ja’. -Catherine
  • ‘Deze e-mail geeft mij hoop. Ik wacht er elke dag op!’ -Nelly
  • ‘Dankzij ‘Ik Wonder Jou’ realiseer ik me dat niets ‘toevallig’ gebeurt. God gebruikt elke situatie, elk detail van omstandigheden, om mij te leiden naar de bestemming die Hij voor mij heeft.’ -Teyu

We zijn als mens zo verschillend en toch zijn we zo hetzelfde.

‘Want wij leven, bewegen en bestaan dankzij Hem. Dat hebben ook jullie eigen dichters gezegd: “Wij lijken ook op hem.’’’ Handelingen 17:28 BB

Wat wens ik je met heel mijn hart toe, dat de dagelijkse mail van Ik Wonder Jou telkens een persoonlijk spreken van God tot jouw hart mag zijn.

Hij weet precies wat jij nodig hebt.
Open zo elke keer je hart en vertrouw erop dat Hij ook voor jou elke dag een inspirerend woord heeft.

Zullen we samen bidden?
‘Dank U voor de wonderen die U in ons leven wilt doen. We zien er naar uit. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?