Geef vergeving de ruimte!

IWJ 12.13

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Geef vergeving de ruimte!

Soms verbergt onkruid zich in onze harten. Je kent het wel… Van die subtiele dingen die in de schaduw liggen, maar de potentie hebben om de hele tuin te verpesten! 

We kunnen bij onszelf merken dat we woede koesteren tegen iemand, dat we niet willen vergeven, verbittering, spijt… Beetje bij beetje vervuilen deze gevoelens ons binnenste en voorkomen ze uiteindelijk dat onze tuin (wie we zijn) kan bloeien en schitteren voor de Heer.

Grijp vandaag je kans om dit onkruid aan te wijzen en uit je hart te trekken. Het kan pijnlijk zijn, maar tegelijkertijd doet het heel veel goeds!

Verwijder de wortels van woede, de wil om niet te vergeven, of bitterheid… De ene wortel na de andere, en bevrijd jezelf van deze lasten die je vergiftigen. Geef ruimte aan vergeving, naar jezelf en naar anderen.

Je hebt het recht om in volledige vrijheid te leven… Jezus kocht deze vrijheid voor jou ten koste van Zijn leven! (Zie Johannes 8:36)

Dank Jezus voor deze getuigenis van Donna: “Ik heb diegenen kunnen vergeven die me pijn hebben gedaan. Ik droeg het grootste deel van mijn leven pijn. Het heeft even geduurd, maar ik heb het gedaan en ik voel me vrij. Elke dag word ik wakker en ben ik dankbaar dat ik nog een dag op deze aarde zal leven om hopelijk een voorbeeld voor anderen te zijn van hoeveel we God nodig hebben in ons leven… Ik ben U zeer dankbaar, mijn Heer. “(Donna)

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Mary Mondé op 14 november 2019 om 8:41 am

    Heer bedankt voor de bemoediging.