En wat is daarop uw antwoord?

27 september 2020

De ambtenaar van de burgerlijke stand stond in onze bostuin, omgeven door fris groene blaadjes en wit kant. Ik keek opzij en mijn ogen vonden de ogen van mijn zoon. Tranen biggelden over mijn wangen. Oog in oog staan met twee mensen die zielsveel van elkaar houden, is ontroerend. 

“Wat is daarop jouw antwoord, Andréas Leonard Wietse Veen?”

“Ja”

God houdt ook enorm van bruiloften! Hij noemt de gemeente, Zijn kinderen, de bruid. Wow! Wij, samen als Zijn kinderen, zijn de bruid van de Grote Bruidegom!

En wat is daarop jouw antwoord?

“Ja”

“Toen hoorde ik een stem die leek op het geluid van een grote menigte, of van de zee, of van de donder. En die stem riep: “Prijs de Heer! Want de Almachtige Heer God is Koning! Laten we blij zijn en feestvieren en Hem prijzen! Want de bruiloft van het Lam begint. Zijn bruid heeft zich klaargemaakt.”” (Openbaring 19:6-7, BB) 

Ben je er klaar voor? Zie je ernaar uit? Wat trek je aan?

De bruidsjurk is gemaakt van ‘geloof’. Trek dus in jouw leven elke dag ‘geloof’ aan.

“Ze had mooie kleren van fijn, wit linnen gekregen om aan te trekken. Dat fijne linnen is het geloof van de gelovigen. Door dat geloof zijn ze vrijgesproken van schuld.” (Openbaring 19:8, BB) 

  • Heb je een onbeantwoorde vraag? Trek ‘geloof ‘aan.
  • Zie je geen uitweg meer? Trek ‘geloof’ aan.
  • Ben je afgewezen? Trek ‘geloof’ aan.
  • Voel je je schuldig? Trek ‘geloof’ aan.

Hoe? Door vertrouwen in God uit te spreken, ondanks je omstandigheden. Ga opnieuw geloven dat voor God, de Bruidegom, niets onmogelijk is om voor jou te doen.

Water verandert Hij in wijn. Het onmogelijke maakt God mogelijk.

Ik daag je uit om hardop ‘JA’ te zeggen. Ja, tegen het wonder dat God in jouw leven elke dag wil doen. Nieuwe vreugde wil Hij schenken. Vreugde in overvloed, ook voor jou!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?