Dit is de eerste dag van de rest van je leven!

25 augustus 2022

Deze dag is bijzonder!
Jij bestaat!
Je mag leven.
Het is je zomaar gegeven.

Ik wens en bid je toe dat je vandaag zult omarmen. Dat deze dag je mag verwarmen met liefde. Dat je door de dagelijkse dingen Gods grootheid zult opmerken. Dat je mag ontdekken dat Gods Geest je leidt. Dat wens ik je met heel mijn hart.

En vergeet nooit:
Je beste dagen liggen niet achter je … Ze liggen voor je!

Dankzij het feit dat wij geloven in de eeuwigheid, kunnen we ontspannen leven. We hoeven niet alle dagen het onderste uit de kan te halen. Na dit leven, mogen we eeuwig leven met Hem!

Ligt jouw aandacht soms te veel op je verleden?
Maak dan vandaag een bewuste keuze.
‘Ik richt mijn blik op de toekomst!’

‘Maar ik doe maar één ding: ik vergeet wat voorbij is en strek mij uit naar wat nog komen gaat (…)’ Filippenzen 3:14 BB

Iedere ochtend kun je opnieuw je ogen op Jezus richten. Elke ochtend is Zijn genade er weer voor jou.

‘Elke morgen is Hij opnieuw goed voor ons! U bent zo trouw!’ Klaagliederen 3:23 BB

Zo zeker als de zon opkwam vanochtend, zo zeker mag je weten dat God goede dingen voor jou in petto heeft!

Richt je blik op de toekomst!
Sluit de deur naar het verleden.

Zullen we samen bidden?
“Vandaag start ik opnieuw. Dit is de eerste dag van de rest van mijn leven. Vol vertrouwen richt ik mij op U. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?