Deze uitnodiging is voor jou!

IWJ Namen van God-7 [20191221]

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Deze uitnodiging is voor jou!

Ik hoop dat de e-mails je deze week bemoedigd hebben en vooral dat je er veel van geleerd hebt. 🙂 Vandaag beëindigen we deze bijzondere serie over een aantal namen van God. 

Ben je ooit op een bijzonder feest uitgenodigd? Wanneer de dag dan is gekomen, moet je de uitnodiging laten zien om naar binnen te mogen. Wanneer je geen uitnodiging hebt, mag je niet naar binnen! 

Vandaag heb ik speciaal voor jou een uitnodiging. Je kunt hem vinden in Openbaring 3:20: “Let op: Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand naar Mij luistert en de deur opendoet, zal Ik bij hem binnen komen. Dan zullen we samen eten: hij met Mij en Ik met hem.” (BB)  

Deze uitnodiging is ondertekend door Jezus. Vandaag wil ik de allermooiste naam van God met je delen: Jezus. Dat betekent de Heer is Redding. Deze naam is belangrijker dan alle andere namen. Het is de enige naam waardoor we gered kunnen worden. De naam van de Koning der koningen. Deze Koning nodigt je uit om de deur voor Hem open te doen: “Let op: Ik sta voor de deur en klop aan.”

Jezus is de Enige die redt. Hij redt je natuurlijk van de kracht van de zonde, maar ook van al je problemen en zorgen. Jezus is je trouwe vriend. Hij verlangt er naar…

 • Om dichtbij je te zijn.
 • Om een dagelijkse relatie met je te hebben.
 • Om met je te praten. 
 • Om je te laten zien wat Hij voor je voorbereid heeft. 
 • Om je te helpen in mooie en moeilijke tijden. 
 • Om er te zijn in ziekte en gezondheid. 

Jezus is hier. Je kunt de deur voor Hem open doen en met Hem praten. Je kunt Hem je zorgen, geluk, hoop en zelfs je dromen toevertrouwen. 

Als je je leven al aan Jezus hebt gegeven, ben ik heel blij voor je. Dat is geweldig! Ik moedig je aan om verder te gaan op deze weg. Als je Jezus nog niet als je Redder hebt geaccepteerd, geef ik je de mogelijkheid om dit gebed met me te bidden: “Jezus, ik open de deur van mijn hart en mijn leven voor U. Ik nodig U uit om binnen te komen en mijn hart tot Uw huis te maken. Dank U dat U de prijs van mijn zonden heeft betaald aan het kruis. Ik erken U als mijn persoonlijke Heer en Redder. Ik wil vanaf vandaag voor U leven en U steeds beter leren kennen. Dank U Jezus. Amen.”

Ik bid dat je een geweldige dag met Jezus zal hebben! 

Wees gezegend en vervuld met de Heilige Geest!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. melinda op 21 december 2019 om 6:34 pm

  Ik ben zo blij om dit te mogen lezen.

 2. Luc Forrier op 22 december 2019 om 2:24 pm

  Dank u ,wees gezegend.

 3. Daniel op 24 december 2019 om 3:10 pm

  Wat een prachtige uitnodiging. Is deze kaart te bestellen? Ik zou graag mijn jeugdleden uit willen nodigen om aan te schuiven aan de tafel van de Heer. Past prachtig bij ons thema ‘Feestmaal” Luk 14:13

Laat een reactie achter