Deze dag ga je zingen!

13 augustus 2021

 

Ik zat in groep 8. Ellen kon heel goed blokfluit spelen en zette in.
Meester Sandstra met baard hief zijn twee armen in de lucht, zodat de helft van de klas op het juiste moment kon inzetten. En dan ging er een ware canon los.

“Ik stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God,
want in Zijn hand ligt heel mijn levenslot.
Hem heb ik lief.
Zijn vrede woont in mij.
Ik zie naar Hem op
en ik weet Hij is mij steeds nabij.”

Welk kinderlied schiet jou nog regelmatig te binnen?

Heb je wel eens stilgestaan bij zingen? Een rare activiteit eigenlijk? Je doet je mond open en er komen ineens heel andere klanken uit dan wanneer je spreekt. Ook is het net of je emoties ineens helemaal los gaan. Samen zingen vind ik ook echt vaak een kippenvelmomentje. Dat is ook iets wat ik juist in de tijd van Corona zo heb gemist! En jij?

Ik daag je uit om vandaag een ‘dag van zingen’ te maken.
Haal al die ouwe stampers uit je kindertijd eens tevoorschijn. Laat je tienertijd passeren en zing een lied dat nu in je gedachten komt.
Prijs God. Uit je naar Hem. En geef Hem eer!

Dit wordt een geweldige dag voor jou.

In Psalm 59 staat ook zo’n mooie tekst.
“Maar ik zal zingen over uw kracht.
Elke morgen zal ik vrolijk zingen over uw liefde.
Want bij U ben ik zo veilig als in een burcht.
U bent mijn veilige plaats in moeilijkheden.”
(Psalm 59:17, BB)

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?