Ben jij wel eens naar een All Inclusive verblijf geweest?

19 augustus 2022

Ik sta met mijn fiets langs de kade in Zweden. Een enorm groot cruiseschip gaat vertrekken vanuit de haven. Meer dan 12 verdiepingen boven mij zie ik mensen over de railing hangen. Ik zwaai naar ze en ik zie hoe ze naar mij terug zwaaien.

Vol bewondering kijk ik naar dit drijvende megahotel en ik denk aan dat echtpaar dat bepakt en bezakt ook ooit aan boord ging van zo’n cruiseschip. Telkens als de bel ging luiden voor het diner, trokken zij zich terug om te eten in hun hut. Op een dag vroeg een echtpaar dat met hen bevriend was geraakt, waarom zij niet aan tafel kwamen voor het diner. Ze vertelden dat zij zelf eten hadden meegenomen.
‘Maar..’, zeiden ze, ‘wisten jullie dan niet dat de reis all-inclusive is? Het diner zit bij de prijs inbegrepen!’

Lijk jij misschien op dit echtpaar?

God schenkt Zijn genade aan jou.

‘Ik ben gekomen om leven te geven en overvloed.Johannes 10:10 BB

Leven in al zijn volheid, betekent dat het volledig is. Voldoende… afdoende.

Als we leven vanuit genade, leven we met de diepe overtuiging dat we volledige vergeving ontvangen hebben. Als de scheepsbel gaat, hoeven we ons niet terug te trekken om onze eigen vergeving bij te verdienen. We mogen aanschuiven aan de tafel waar er genoeg is voor jou.

  • Genoeg liefde
  • Genoeg vergeving
  • Genoeg acceptatie

Leef in al Zijn volheid!

Zullen we samen bidden?
“Dank U wel, dat U door Uw offer de volledige prijs heeft betaald, waardoor wij aan Uw hemelse tafel mogen aanschuiven. We mogen dankzij Uw genade vertrouwen hebben in eeuwig leven met U. Dank U wel, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?