Alles is weg!

19 maart 2024

Ik ben bijna klaar en zit achter mijn computer. De glimlach op mijn gezicht wordt alsmaar groter. Dat ik de boel niet goed opsla, merk ik pas de volgende dag. 

‘Grrr.. alles weg, moet ik allllllleeesss opnieuw doen…’

Ik kan je zeggen, dat je beter alles kwijt kunt raken op de computer, dan in je leven.

Wat vergeet jij soms te bewaren in je hart?

  • rust
  • zelfaanvaarding
  • vertrouwen
  • geduld

‘Bewaar goed wat God je heeft gegeven. En dat kun je ook, met de hulp van de Heilige Geest die in ons woont.’ (2 Timoteüs 1:14, BB)

Wat heeft God jou gegeven, waarvan jij weet dat dat meer dan het bewaren waard is?

Let op!
Dit is zo mooi…

‘En God is in staat om jullie alles overvloedig te geven. Daardoor zullen jullie zelf in alle dingen op elk moment meer dan genoeg hebben. En daardoor kunnen jullie ook gul aan anderen geven.’ (2 Korintiërs 9:8, BB)

En deze tekst… ook geweldig! Laat hem vandaag keer op keer door je gedachten gaan, zodat je hem bewaart in je hart.

‘God heeft zelfs zijn eigen Zoon aan ons gegeven. Dan zal Hij ons toch zeker ook al het andere geven dat we nodig hebben?’ (Romeinen 8:32, BB) 

Je hoeft het niet alleen te doen.
De Heilige Geest gaat je helpen. Beloofd!

Zullen we samen bidden?
‘U overstelpt ons met geschenken. Open onze ogen, zodat we dit ook gaan zien. Dank U wel. Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Wat is jouw grootste verlangen dat God jou gaat geven?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?