Alles, alles, alles, alles…

11 november 2023

Ken je het Leger des Heils?
Tja, wie kent het niet, zou je zeggen.
Geweldig werk doen zij voor mensen die hulp nodig hebben. 

Ik vind de wijze waarop zij samen zingen ook prachtig. Trompetten komen uit de kast. Vooral de ‘marsliederen’ laten mij bijna marcheren door de rijen. Begrijp me niet verkeerd… ik doe het niet. Dat zou niet ‘netjes’ zijn.

Ik denk dan aan het lied ‘Heer, ik geef me aan U volkomen’.

Heer, ik geef me aan U volkomen;
‘k leg mijn al hier voor u neer,
opdat Gij in mij zoudt wonen
met Uw Geest, o Heer!
Al de liefde van mijn harte
zij U voortaan toegewijd!
‘k Vrees geen moeite meer of smarte,
daar Gij met mij zijt.

KOOR:
Glorie, glorie, halleluja!
‘k Leg mijn al aan Jezus’ voet,
en nu is mijn heil volkomen
door het dierbaar bloed.

Hieronder vind je de link naar dit lied, gezongen door het Leger des Heils. Als je dan zeker weet dat niemand kijkt, mag je wat mij betreft marcheren door de kamer 🙂

‘Ik leg mijn al aan Jezus’ voet…’

Alles, alles, alles, alles… jouw al, aan Jezus’ voeten leggen. 

  • Lukt je dat? 
  • Wil je dat?
  • Kun je dat?
  • Wens je dat? 
  • Geloof je dat? 

Als je jouw al aan Jezus’ voeten legt, mag je gaan ontdekken dat Hij Zijn al aan jou geschonken heeft. Heb je nu kracht nodig? Wijsheid? Moed? Troost? Inzicht? Positiviteit? Balans? Zijn al schenkt Hij jou. Geloof je dat Hij genoeg heeft om dit met je te delen? Geloof je dat Hij het met je wil delen?

Geef je leven volkomen aan Hem!

‘Vertrouw met je hele hart op de Heer,
en vertrouw niet op je eigen wijsheid.’
(Spreuken 3:5, BB)

Hij is te vertrouwen,
vertrouw Hem maar.

Zullen we samen bidden?
‘Heer, ik geef mijn al aan U volkomen! Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Wat veranderde in jouw leven toen je jouw al aan Jezus gaf?

Heer, ik geef m’ aan U volkomen – Leger des Heils

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?