Zijn liefde is perfect!

IWJ 6.21-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zijn liefde is perfect!

“Want al zouden bergen wijken en heuvels wankelen, Mijn goedertierenheid zal van u niet wijken en het verbond van Mijn vrede zal niet wankelen, zegt de Heere, uw Ontfermer.” (Jesaja 54:10, HSV)

Mijn vriend, de liefde van God voor jou is perfect. Niets kan Zijn liefde nog mooier of beter maken. Het is het perfecte antwoord op alle noden van je hart!

  • Deze liefde is als stromende regen die op droge grond valt.
  • Deze liefde is als een lichte, verfrissende bries in de hitte van de zomer.
  • Deze passie die Hij voor je heeft is als een vurige vlam in het midden van de bitterste winter.

God houdt van je!

Luister en kijk goed, de liefde van God is overal om je heen en in jou. Elke ochtend schrijft Hij je een liefdesbrief. Hij vangt alle eerste stralen zonlicht op om de bodem van je hart te verlichten en te verwarmen.

Ik nodig je uit om deze liefde te ontvangen, om te geloven dat God van je houdt zoals je bent! Geloof dat deze liefde onbegrensd is. Geloof deze krachtige waarheid, zodat liefde je kettingen breekt, je tranen droogt en je hart geneest.

Zo blij dat je bestaat!


Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.