Zijn liefde is met je!

IWJ 3.14-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zijn liefde is met je!

Herinner je je nog de passie, het vuur, van je eerste liefde? Het was als een vlam die alles op zijn weg verwarmde, een geruststellend licht dat je pad verlichtte, een onweerstaanbare kracht die jou de gekste dingen liet doen…

Liefde is een van de krachtigste beweegredenen van een mens. Voor en door de liefde, zouden we bergen verzetten, kilometers rennen, offeren we uren slaap en vele andere dingen op… Maar je bent ook een mens, net als ik, en je liefde kan van de ene op de andere dag veranderen.

De liefde van God is anders. Zijn liefde is perfect, onveranderlijk, onvoorwaardelijk, onbeperkt en voor eeuwig. Deze liefde is veel meer dan een emotie – het is een steun, een kracht die je versterkt en optilt.

Elke dag zegt God tegen je: “Ik hou van jou.” Hij biedt je elk voorjaar bloemen en elke avond een schitterende zonsondergang. Hij zorgt voor je en helpt je elke keer als je het nodig hebt. Vandaag is deze liefde nog steeds bij je. Deze liefde omringt je en houdt je vast. God is liefde. God houdt van jou…

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.