Zijn Geest woont in jou

IWJ 5.29-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zijn Geest woont in jou

“Toen overtrof deze Daniël de rijksbestuurders en de stadhouders, omdat er een uitzonderlijke geest in hem was. De koning overwoog hem over heel het koninkrijk aan te stellen.” (Daniel 6:3, HSV)

Productiviteit, omgaan met geld, omgaan met tijd, je huis op orde krijgen, elke dag zit vol uitdagingen. Soms is er zoveel druk. Er zijn situaties die ervoor kunnen zorgen dat je helemaal vol komt te zitten met stress en bezorgdheid, en God weet dit maar al te goed.

Het mooie is, dat als een situatie menselijk gezien moeilijk mee om te gaan is, God de ruimte krijgt om te werken! De Heilige Geest kan je helpen om succes te hebben in al deze dingen omdat Zijn Geest beter is dan de geest van deze wereld. Zijn manieren zijn beter en zelfs geavanceerder.

Hij is degene naar Wie je toe moet gaan, en niet alleen als laatste optie.

Jij bent van Hem. Hij houdt van jou. Hij staat deze situaties alleen toe zodat je dichter naar Hem toe kan groeien.

Hij is je Vader en Hij wil je helpen om met vlag en wimpel te slagen. De meest briljante en revolutionaire ideeën komen van één en slechts één bron, slechts één plaats, van het hart van de Vader. Van Degene die hemel en aarde schiep.

Zijn wijsheid is er voor jou. Vraag het aan Hem. Raadpleeg Hem. Hij zal je antwoorden. God wil dat je slaagt omdat Hij van je houdt!

Bid dit met mij: “Vader, ik vraag om Uw wijsheid, Uw ideeën, Uw creativiteit en Uw Heilige Geest. Ik geloof dat ik het zal krijgen in de naam van Jezus. Amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.