Zet je geloof aan

20200420 14.15

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zet je geloof aan

Wat is geloof? Hoe zou jij het beschrijven?

De bekende evangelist Reinhard Bonnke vergeleek het geloof vaak met een lichtknopje. Eigenlijk doet het zelf niks, het laat alleen stroom door. 

Met andere woorden, als ik mijn geloof leef, laat ik Gods stroom door! Maar als ik het lichtknopje niet omzet, gebeurt er er niets!

De Bijbel zegt dit: “Alles waar jullie vol geloof om bidden, zullen jullie krijgen.” (Mattheüs 21:22, BB)

Vraag vol geloof. Vertrouw op God, en verwacht een wonder. Zijn Woord verzekert ons van iets geweldigs: “We kunnen zonder vrees naar Hem toe gaan, vol vertrouwen dat Hij ons antwoordt als we Hem om iets bidden waar Hij het mee eens is.” (1 Johannes 5:14, BB) Hij hoort je en Hij wil het beste voor je.

Op welk gebied van je leven heb jij vandaag een wonder nodig? Misschien is het fysieke genezing, een wonder op je werk of herstel van relaties… Ik moedig je aan één ding te doen: Zet je geloof aan! Hoe? Door te gaan bidden en God te gaan vertrouwen. Spreek het naar Hem uit.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Rennie op 20 april 2020 om 6:12 am

    Jullie zijn toppers ?