Zeg voor 100% ‘JA’ tegen Jezus!

20200305 14.26

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zeg voor 100% ‘JA’ tegen Jezus!

De dag ik mijn leven aan Jezus gaf, deed ik dat voor de volle 100%. Ik gaf Hem alles wat ik toen had. Ook mijn mislukkingen en onzekerheden. Ik heb alles in Zijn handen gelegd. Ik vertrouwde Hem en wilde Hem mijn leven geven, zonder voorbehoud.

Dat is de enige manier om je hart aan Jezus te geven… helemaal.

God wacht op jouw toewijding. Jouw volledige en oprechte toewijding. Het soort toewijding dat Hij ook voor jou aan het kruis heeft laten zien. Hij gaf zich niet voor de helft aan het kruis. Hij zei volledig ‘JA’ tegen jou. En deze ‘ja’ zorgt ervoor dat jij vandaag leven en vrijheid hebt!

Hoe zit het met jou? Heb jij Jezus jouw volledige ‘JA’ gegeven?

‘Ja’ zeggen tegen Jezus betekent ‘nee’ zeggen tegen veel andere dingen, zoals de Bijbel ons in Kolossenzen 3:8-10 vertelt: Maar nu moeten jullie dat allemaal wegdoen. Ook boosheid, driftbuien, gemeenheid, roddel en grove woorden moeten jullie wegdoen. Lieg niet meer tegen elkaar, want jullie hebben je oude ‘ik’ met zijn oude manier van doen weggedaan. Jullie zijn nieuwe mensen geworden. En jullie zullen steeds verder volmaakt worden, totdat jullie helemaal op jullie Maker lijken.”

Het is een overwinning als je ‘nee’ kunt zeggen tegen al deze dingen, en ‘ja’ tegen Jezus. Zeg elke dag ‘nee’ tegen jaloezie, ‘nee’ tegen boosheid en ‘nee’ tegen de zonde! Zeg ‘ja’ tegen liefde, ‘ja’ tegen de waarheid en ‘ja’ tegen Jezus! 

Je bent een nieuwe schepping. Ik bid dat jou ‘JA’ tegen Jezus 100% zal zijn. Ik bid dat jou ja ja zal zijn en je nee nee.

Zullen we samen bidden? “Heer, U weet ik dat ik U graag wil eren. Help me om voor 100% ‘JA’ tegen U te zeggen en ‘NEE’ tegen de zonde. Ik wil in het nieuwe leven wandelen dat U voor me heeft. In Jezus’ naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.