Zal ik je een geheim vertellen?

IWJ 13.12-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Zal ik je een geheim vertellen?

Zal ik je een geheim vertellen? Aanbiddingsliederen hebben veel kracht. 

De Bijbel geeft ons een glimp van deze kracht van aanbidding. Toen Paulus en Silas onterecht gevangen genomen waren, begonnen ze tot eer van God te zingen. In plaats van te jammeren en te klagen, kozen ze ervoor om voor Jezus te zingen. 

En terwijl ze Jezus’ naam aanbaden, liet een aardbeving de grond beven, vlogen de deuren open en braken de kettingen van de gevangenen los! Wat een wonder! (zie Handelingen 16:25-26)

Dezelfde kracht van aanbidding geldt voor jou. Zijn er deuren die geopend of kettingen die gebroken moeten worden in jouw leven? 

Prijs Jezus! Zing voor Hem met heel je hart! Geloof, spreek uit en zing dat Hij boven iedere macht en kracht staat! Je zult dingen zien veranderen in je leven.

Zoals Koning David zei, “Ik riep het uit tot de Heer, tot de Heer die het waard is dat wij Hem prijzen. Toen redde Hij mij van mijn vijanden.” (Psalm 18:4, BB)

Laten we samen met dit krachtige lied God aanbidden: Jezus Overwinnaar!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Nelly van Gammeren op 29 september 2019 om 10:14 am

    AMEN AMEN….Naam boven alle namen!!!