Wordt Jezus’ overwinning werkelijkheid in jouw leven?

IWJ Dis-13-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wordt Jezus’ overwinning werkelijkheid in jouw leven?

Jezus is de grote overwinnaar. Vandaag is Zijn overwinning compleet, niet terug te draaien, en jij kunt hiervan profiteren!

“Hij heeft de overheden en de machten ontwapend, die openlijk te schande gemaakt en daardoor over hen getriomfeerd.” (Kolossenzen 2:15, HSV)

Aan het kruis overwon Hij de dood, angst, depressie, twijfel, enzovoorts. Alles wat je in moeilijkheden brengt en je door elkaar schudt, alles wat jouw vrede of vreugde steelt, is vernietigd door Zijn kracht.

Maar misschien ervaar je deze overwinning niet helemaal? Wees ervan verzekerd dat je niet opzij wordt gezet door de Heer. Prijs God, je kunt moedig de volledige en totale overwinning ingaan die Jezus voor je heeft gekocht! “Daarom mogen we altijd vol vertrouwen naar Gods troon komen. God verlangt ernaar om ons te vergeven. Daarom zullen we van Hem vergeving krijgen wanneer we verkeerd hebben gedaan. Want Hij zal altijd goed en vriendelijk voor ons zijn. Hij zal ons op het juiste moment te hulp komen.” (Hebreeën 4:16, BB)

Ik nodig je uit om dit in geloof te verklaren: “Jezus, ik belijd dat U mijn God bent, Degene aan wie ik mijn leven heb geschonken, Degene op wie ik mijn vertrouwen stel. Heer, ik spreek uit dat U gezegevierd hebt over mijn vijanden, en ik ontvang de vrucht van deze overwinning in mijn leven! In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.