Word zelf het wonder waar je op aan het wachten bent!

IWJ Dis-10-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Word zelf het wonder waar je op aan het wachten bent!

Een paar zomers geleden had ik de gelegenheid om tijd door te brengen met een man die ik enorm bewonder, Nick Vujicic.

Nick werd geboren zonder armen of benen. Lange tijd worstelde hij met intens verdriet en kon hij niet begrijpen hoe God had toegestaan dat dit was gebeurd. Maar vandaag straalt hij, is hij gelukkig en wordt hij krachtig door God gebruikt!

Nick zegt vaak: “Als je geen wonder kunt krijgen, wees er dan een.”

Dit is de aanmoediging die ik vandaag aan je wil geven. Jij en ik begrijpen Gods plannen niet altijd, maar we kunnen een deel worden van Zijn plan voor de mensen om ons heen! Jezus zelf zei in Johannes 13:34: “Ik geef jullie een nieuwe wet: houd net zoveel van elkaar, als Ik van jullie.”

Misschien ben je ontmoedigd omdat je niet begrijpt waarom God een bepaalde omstandigheid, ziekte of andere situatie in je leven toestaat. Dus, zoals Nick zegt, word zelf een wonder, een aanmoediging voor iemand om je heen!

Als iemand zoals Nick Vujicic, een man zonder armen of benen, het kan, dan kunnen wij dat ook!

Mijn gebed is dat je elke dag een wonder voor anderen zult zijn!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.