Word een bron van zegen!

IMAGE-15-Devenez-une-source-de-benedictions-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Word een bron van zegen!

“U zalft mijn hoofd met zalf – U schenkt mijn beker zó vol dat hij overloopt.” (Psalm 23:5, BB)

Olie, of ook wel de zalving ermee, staat in de Bijbel symbool voor de Heilige Geest. (Lucas 4:18-19)

Profeten, koningen en priesters werden gezalfd met olie als teken van hun ambt en bevestiging van hun roeping. (Exodus 29:7 en 1 Samuël 16:13

Vanaf het moment dat de profeet Samuël David zalfde, was David doordrongen van de Geest van de Heer, staat er in de Bijbel. Door de kracht van de Geest was David bij machte om de reus Goliat te verslaan en nog zoveel andere daden voor God te verrichten. Via de inspiratie door de Heilige Geest heeft David zoveel prachtige psalmen – zoals onze herderspsalm – kunnen schrijven.

Het is Gods wens dat je vervult raakt met de Heilige Geest. Niet alleen komt er zo zegen in je leven, maar je leven kan daarmee ook van betekenis zijn voor de mensen om je heen. Je zult een bron van zegen worden!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. natasja op 28 mei 2019 om 8:55 pm

    Wat fijn dat jullie er zijn! Ik ben aan het groeien in geloof. Ik doe dat helemaal alleen. Speciaal voor mijn kinderen ook. Ik kan wel wat bemoediging gebruiken. Dank jullie wel