Wist je dat het vandaag een bijzondere dag is?

26 juli 2023

Vandaag is het een bijzondere dag.
Waarom? 

  • Is er iemand jarig? 
  • Kun je gratis taarten halen bij de supermarkt? 
  • Krijg je van de baas een elektrische auto?
  • Ga je op vakantie?

Nee, nee…
Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

Hoe lang jouw leven zal zijn weet je niet, maar een ding staat vast; vandaag is de eerste dag op naar morgen. Maar eigenlijk moet ik zeggen: ‘Dit moment is de enige tijd waarin je leeft. Oftewel NU.

Laat ik dat nou juist soms zo moeilijk vinden!
En jij?

De cardiologen vertelden mij onlangs hoe lang ik kan leven met een hart zoals ik dat heb. Ik was ontdaan, maar van binnen borrelde hoop. God zelf is degene die bepaalt hoe morgen zal zijn. En ook wanneer de laatste morgen is. Daarom kies ik met heel mijn hart om Hem te vertrouwen, dat ook voor morgen Hij wonderen kan doen in mijn hart en… halleluja, ook in jouw hart!

De beste dagen liggen niet achter je, maar voor je!

Richt je vooral op wat voor je ligt, met een hoopvolle verwachting.
Jij kunt dit, omdat God je Vader is. Hij gaat over morgen en zegt tegen jou: ‘Geen zorgen!’

‘Elke morgen is Hij opnieuw goed voor ons!
U bent zo trouw!’
(Klaagliederen 3:23, BB)

Als we in vertrouwen ons aan Hem vastklampen,
is het voor altijd vakantie in ons hart. 

Zullen we samen bidden?
‘Wat morgen brengt, weten we niet. Of er een morgen komt, weten we niet, maar wat we wel weten is het feit, dat U van ons houdt en voor ons zorgt. Ook morgen. We prijzen Uw naam en zien uit naar de wonderen die we in ons leven mogen beleven. Amen.’

… Hé, welke zorgen voor morgen, kun jij beter voor morgen bewaren?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?