Wist je dat God om de kleine dingen geeft?

IWJ 11.16-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wist je dat God om de kleine dingen geeft?

Er zijn momenten waarop ik denk, zonder ik dat wil: “God is niet geïnteresseerd in zoiets kleins. Ik ga Hem er niet mee lastig vallen.” En daardoor mis ik misschien de zegen en het wonder dat God mij wil geven. 

Dit zegt de Bijbel: “Jullie weten toch dat twee mussen voor maar één muntje worden verkocht? Toch zal niet één mus doodgaan zonder [ dat ] jullie Vader [ het toestaat ].” (Matteüs 10:29, BB)

Soms hebben we de indruk dat God zo groot is dat Hij zich niet interesseert voor de kleine details van ons leven. Maar dat is niet waar. God houdt van ons en wil ons Zijn goedheid laten zien. Elk aspect van ons bestaan telt in Zijn ogen, en Hij wil betrokken zijn bij ons leven en elke dag met ons wandelen.

Dus vandaag moedig ik je aan om te geloven dat God om je dagelijkse leven geeft, om wat jij doormaakt en voelt.

Ik nodig je uit om dit met mij te bidden: “Heer Jezus, ik geloof dat U overal bent, ook in mijn leven, en dat U mij Uw goedheid wilt tonen. Ik kies er vandaag voor om U te vertrouwen met elk detail van mijn leven, groot en klein. In Uw naam, amen”.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.