Wilma Veen over het tweede schilderij dat zij maakte in Bethlehem

Home | Wonderen | Wilma Veen over het tweede schilderij dat zij maakte in Bethlehem

In Bethlehem maakte ik het schilderij dat ik ‘Hart doorbreekt muren’ heb genoemd. In deze video vertel ik je hierover.

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Dieke op 12 februari 2023 om 1:53 pm

  Beste Wilma,

  Een wat late reactie op dit filmpje … allereerst mijn compliment voor het mooie schilderij wat je daar in Bethlehem hebt gemaakt , ik mocht er ook twee keer zijn waar ik heel dankbaar voor ben .
  Het trof me wat je zei dat deze muur er is gekomen zodat de Joden niet meer de Palestijnen konden beschieten en andersom .
  Weet dat deze muur maar 5% is van de totale grenslijn en deze echt echt noodzakelijk was voor bescherming van de Joden tegen de vele aanslagen die er bijna dagelijks waren door de Palestijnen in Jeruzalem en niet voor beschietingen van de Joden naar de Palestijnen . Het moet met liefde worden opgelost maar helaas werd het met een muur enorm verminderd .
  De liefde van Jezus is het antwoord maar daar helaas ver te zoeken .