Wil je tevreden zijn?

IWJ Gods stem-2-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wil je tevreden zijn?

Is het je ooit opgevallen dat bepaalde soorten voedsel meer vullen dan anderen? Als je salade eet (wat erg goed is voor je gezondheid), moet je er veel van eten om vol te zitten. Terwijl als je een bord pasta eet de kans groot is dat je snel vol zit.

Net zoals je lichaam, heeft je ziel ook goed voedsel nodig. Zonder dat overleeft je ziel het amper tot de volgende keer dat het te eten krijgt. We lezen in Mattheüs 4:4: “Maar Jezus antwoordde: “In de Boeken staat: ‘Je kan niet alleen van brood leven. Alles wat God zegt, heb je óók nodig om te leven.'”

Ja, jij en ik moeten God tot ons horen spreken om te leven. Zijn woorden geven leven aan onze ziel, geven ons energie als we moe zijn en moedigen ons aan wanneer we down zijn. Halleluja!

Wanneer was de laatste keer dat je God tegen jou hoorde spreken? Wanneer ontving je Zijn woorden van leven in je hart?

Zorg dat je ziel niet uitgehongerd is. Voed het dagelijks met het Woord van God! Ik bid dat je ziel wordt gevoed, versterkt en hersteld door Zijn heilig Woord.

Ik nodig je uit om dit nu met mij te bidden: “Heer, ik wil niet alleen van brood leven. Ik wil niet tevreden zijn met alleen kleine stukjes van Uw woord of Uw aanwezigheid. Ik verlang naar meer van U, meer van Uw stem. Ik wil U horen. Spreek tegen me als ik de Bijbel bestudeer, als ik Uw Woord open. Bedankt voor de zekerheid dat ik vervuld zal worden door U. In Jezus’ naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.