Wil je opnieuw beginnen?

IWJ 7.7-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wil je opnieuw beginnen?

Heb je er ooit van gedroomd om opnieuw te beginnen, met een volledig schone lei? Droom je er weleens van om je angsten en mislukkingen achter je te laten en een nieuw leven te beginnen? Vandaag is dat mogelijk. Met God is het mogelijk.

“U zag me al toen ik nog helemaal geen vorm had. Al mijn dagen stonden al in uw boek toen ik nog niet één dag daarvan had geleefd.” (Psalm 139:16, BB)

De Heer kent jou, beter dan wie dan ook. Je dromen en spijt zijn geen geheim voor Hem, omdat elke dag van je leven als een open boek voor Hem wordt neergelegd.

Betrek God bij de nieuwe start die je wilt maken! Maak Hem deel van je verlangen om opnieuw te beginnen, om niet langer te wandelen in de misschien pijnlijke wegen van je verleden.

Hij zal nieuw leven, nieuwe gedachten, in je hart leggen. God legt een pad van vrede en leven voor je klaar en vergezelt je tijdens de hele reis! Leef niet langer in het verleden; begin vandaag opnieuw!

Zo blij dat je bestaat!


Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.