Wil je een persoonlijk woord van God voor jou?

21 september 2020

“O wat heb ik je lang niet gesproken! Hoe gaat het met je?” Ik gil door mijn telefoon. Mijn zoon gebaart op afstand dat ik niet zo moet hard moet praten, maar het gaat vanzelf. Al meer dan twee weken heb ik mijn beste vriendin niet aan de lijn gehad. Daar ga ik gewoon van gillen, als vanzelf. 

Natuurlijk weet ik dat ze aan mij denkt. Natuurlijk weet ik dat ze mij lief vindt, maar als ik haar niet persoonlijk hoor, lijkt ze voor mijn gevoel toch ver weg.

God spreekt ook graag tegen jou. Hoor je niets? Dat kan. Daar heb ik ook wel eens last van. 

Totdat ik me bedenk dat het horen ook veel te maken heeft met luisteren. Iemand kan wel spreken tegen mij, maar als ik niet luister, hoor ik ook niets.  

“Misschien moet U wat harder gillen.” Heb jij dat wel eens gezegd tegen onze Hemelse Vader? Ik wil zeker niet oneerbiedig klinken, maar in een noodsituatie waarin ik zo verlangde naar een antwoord van God, heb ik dat wel gevraagd. “Praat alstublieft zo duidelijk mogelijk tegen mij, want ik hoor op dit moment erg slecht.”

Hierbij een persoonlijke woord van God voor jou. Rechtstreeks vanuit de Bijbel. Open je oren, open je hart en… luister:

“Door Jezus’ dood heeft Hij je bevrijd van je schuld. (…) En daarom is het nu ook zéker dat je elke dag wordt gered [ en veilig bent ] door het léven van zijn Zoon. En dat is niet het enige. Jij bent ook heel blij met God, want door jouw Heer Jezus Christus ben je nu vriend van God geworden.” (naar Romeinen 5:9-11, BB) 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?