Wie vrees ik nog – Opwekking

Home | Wonderen | Wie vrees ik nog – Opwekking

Geen wapen van de vijand houdt stand.
U houdt de wereld in uw hand.
Ik houd mij vast aan wat U belooft;
U bent trouw, Heer. U bent trouw, Heer.

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Sharmaine op 26 september 2018 om 5:37 am

    Maandag 24 september 2018 ochtend bad ik tot de Heer. Ik had de Heer gevraagd; alles wat onmogelijk is voor de mens kunt u mogelijk maken voor mij. Kunt U dat aub voor mij doen op het werk? Na mijn ochtend gebed was ik gaan werken afgelopen maandag en elke maand wordt een medewerker van de maand bekend gemaakt. En ja! de Heer heeft mij de medewerker van de maand augustus 2018 gemaakt. Ik heb gevraagd en de Heer heeft gelijk beantwoord, wat een zegen. Durf te vragen! Bedankt dat ik mijn getuigenis mag delen ikwonderjou.