Wie is je beste vriend?

20200517 15.20

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wie is je beste vriend?

Elke dag is weer anders dan die daarvoor. Ieder moment is uniek en brengt je vreugde en enthousiasme of juist onbegrip en verdriet. Menselijk gezien is het moeilijk om door deze momenten heen te komen. Ik kies er zelf voor om mijn ogen op Jezus en Zijn Woord te richten. Waarom? Omdat mijn God trouw is! En mijn God, onze God, heeft ons een geweldig wapen gegeven… Zijn vreugde!

Het Bijbelboek Nehemia laat ons iets moois zien. We lezen dat mensen, wanneer ze Gods wet herontdekken, beginnen te huilen. Maar hun leider, Nehemia moedigt hen juist aan om een feestje te bouwen en blij te zijn! (zie Nehemia 8:10-11)

En dat deden de mensen ook. Toen ze eigenlijk alleen nog maar konden huilen, gingen ze naar huis en vierden ze feest.

God weet wat Hij doet wanneer Hij je opdraagt om Zijn blijdschap te ontvangen, die vreugde is echt jouw kracht! (Zie Nehemia 8:11) Deze vreugde is jouw beste vriend als je leven moeilijk wordt. Ik nodig je uit om samen met Jenn Johnson dit spontane lied te zingen en uit te spreken dat Zijn vreugde jouw kracht is! 

Voel je op dit moment ontmoedigd of verslagen? Ontvang Gods vreugde, Hij wil het geven! Hij helpt en je en is je Vriend. Zijn vreugde is een cadeau.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter