Wie is deze geweldige Koning?

IWJ 2.38-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wie is deze geweldige Koning?

Jezus Christus heeft alle macht gekregen in de hemel en op aarde. Er is niemand zoals Hij; Hij is zonder gelijke. Hij is machtig, krachtig, levend en Hij is GOD!

“Wie is die geweldige Koning toch? Het is de Aanvoerder van de hemelse legers. Hij is de machtige Koning.” (Psalm 24:10, BB)

Je zou je hele leven kunnen besteden aan Jezus helemaal leren kennen en toch zou je niet genoeg tijd hebben. Hij is prachtig en vol van majesteit! Perfect en ongeëvenaard!

    • Hij is tegelijkertijd sterk en zachtaardig. Hij is de Leeuw en het Lam.
    • Hij is jouw Advocaat en Rechter.
    • Hij is de Eerste en de Laatste. Hij heeft geen begin, geen einde en geen grenzen.
    • Hij is je Vriend, je Beschermer, je Redder, je Heer en Degene die jouw bestaan vasthoudt!

De Koning der heerlijkheid is onpeilbaar en toch nodigt Hij je uit Hem met heel je hart te zoeken en Hem nog beter te leren kennen. Wat een geweldig cadeau! Ik nodig je uit om Hem te aanbidden voor wie Hij vandaag is met dit klassieke aanbiddingslied van Vicki Yohe, “Because Of Who You Are”.

Laten we samen bidden: “Heer, ik erken U als de Koning der heerlijkheid! Laat me U beter leren kennen. Help me om meer tijd met U door te brengen, Uw Woord te bestuderen en naar Uw stem te luisteren, zodat ik elke dag een beetje meer zoals U mag zijn! In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.