Welkom aan boord van de SpaceX!

18 mei 2023

Heb jij toevallig 58 miljoen dollar over? Dan bof je! Welkom aan boord van de SpaceX. Je mag als een ware astronaut de ruimte in. Dit bedrag is exclusief de verblijfskosten, logisch. 

Wat kost een verblijf in de ruimte per nacht, denk je? 35.000 dollar! Het slechte nieuws is wel dat je dan maar maximaal dertig nachten mag blijven. Jammer… Voel je je net een beetje thuis, moet je weer naar huis.

Vandaag vieren we Hemelvaart. Jezus ging eerst de omgekeerde route. Hij kwam vanuit de hemel naar deze aarde. Vanuit Zijn hoge positie werd Hij verlaagd, zodat wij verhoogd zouden kunnen worden. Vanuit ons aardse leven, schonk Jezus ons hemels leven. 

Vandaag vieren we dat Jezus werd verhoogd. Vanaf de aarde ging Jezus terug naar de hemel, om plaats te maken en ruimte te geven aan de Heilige Geest. 

Jezus’ verhoging is een feest waard!

‘Daarom heeft God Hem ook de hoogste eer en de allergrootste macht gegeven. Hij heeft Hem belangrijker en machtiger gemaakt dan wie dan ook.’
(Filippenzen 2:9, BB)  

Hoe vier jij deze dag? Ga je taart bakken? Eten we vanavond friet met kroketten? Of wordt het een vegetarische quiche? 

Vier vandaag dat Jezus de hemel opnieuw open brak en jou en mij beloofd heeft dat Hij ons niet alleen achter zou laten. De geopende hemel is voor eeuwig! De toegang is vrij. Jezus heeft de deur voor jou geopend. 

‘Toen de Heer Jezus dit tegen hen had gezegd, werd Hij meegenomen naar de hemel.’
(Markus 16:19, BB)  

Zullen we hier samen ‘AMEN’ op zeggen?

Vanuit het feest van Hemelvaart gaan we op naar het Pinksterfeest, over tien dagen. Vanuit de geopende hemel wil Zijn Heilige Geest in de ruimte van jouw hart verblijven. Niet voor maximaal 30 dagen … maar voor altijd!

Jij bent hemels!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?