Weet je wat het allergrootste wonder is?

IWJ 13.30-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Weet je wat het allergrootste wonder is?

Het grootste wonder van allemaal is jouw redding!

Toen Hij nog op de aarde was deed Jezus heel veel wonderen. Over de hele wereld worden in de kerk nog steeds dagelijks deze wonderen ervaren. Jezus werkt nog steeds! Maar het bijzonderste wonder van allemaal staat hier, in Johannes 3:16: “Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.”

Als Schepper en Vader, kon God het niet aanzien dat Zijn kinderen gedrukt gingen onder de zonde zonder daar wat aan te doen. Daarom gaf Hij het grootste wonder aan ons… Jezus!

Is dat niet ontzettend bemoedigend?! Ieder van ons kan door zich te bekeren dit wonder ervaren. Als je Jezus nog niet in je leven hebt geaccepteerd, zou je dat nu willen doen? Dan mag je je oude leven achterlaten en een nieuw leven beginnen!

Als je dit (opnieuw) wilt, bid dit gebed dan met mij: “Heer Jezus, U bent het grootste wonder van allemaal. U bent de weg, de waarheid en het leven. Ik heb spijt van mijn zonden, vergeef mij alstublieft. Ik geef U mijn leven. Wees voor altijd het grootste wonder van mijn leven. Amen.” 

Dit is jouw wonder! Als je dit eerder al ervaren hebt, deel het vandaag dan met iemand anders!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.