Wees niet bang!

IWJ FB 1.6

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wees niet bang!

Op een dag kwam Jezus bij zijn discipelen en zei tegen hen: “Ik ben het. Wees maar niet bang.” (De Bijbel, Johannes 6:20, BB)

In chaotische, oncontroleerbare en onverwachte situaties kan angst je leven binnenkomen. Door deze angst kun je je afvragen… “Kan ik dit wel aan? Hoe kom ik hier uit? Ga ik het halen?”

Als die angst groeit en gevoed wordt door onzekerheid of pijnlijke herinneringen, worden de vragen die je had uitspraken… “Ik kan dit niet aan! Ik kom hier nooit meer uit! Het is onmogelijk! Ik heb geen hoop meer!”

Op dat moment komt Jezus naar je toe, net als bij de discipelen. Hij legt Zijn hand op je schouder, kijkt je liefdevol aan en zegt: “Ik ben het. Ik ben bij je. Wees niet bang, mijn vriend. Aan Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde. Ik zal je nooit verlaten of in de steek laten. Ik maak je sterk. Ik red je. Ik hou van je.”

Laat Zijn stem van liefde vandaag je gedachten vullen en jou van angst bevrijden!

Zo blij dat je bestaat!
Eric Célérier

 

P.S. Kijk hier eens naar….

Stil mijn ziel wees stil,
en wees niet bang
voor de onzekerheid van morgen.
God omgeeft je steeds
Hij is er bij,
in je beproevingen en zorgen.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.