Wees niet bang!

IMAGE-12-Ne-crains-pas-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wees niet bang!

“Ik ben nergens bang voor, want U bent bij mij.” (Psalm 23:4, BB)

Vandaag spreekt God tegen je. Hij zegt dat je je geen zorgen hoeft te maken.

Hij belooft je zijn steun en zijn hulp.

Hij is bij je.

Hij zegt tegen je: “Wees niet bang, want ik ben bij je; bezie de dingen om je heen niet met angst, want Ik ben je God. Ik sterk je, ik help je en mijn onoverwinnelijke rechterhand beschermt je.” (Jesaja 41:10)

Terwijl jij je in gebed tot hem keert, komt God naar je toe en zegt:

‘Wees niet bang!’

Je antwoordt: ‘Altijd als ik u roep bent u nabij: u zegt mij “Wees niet bang.”’ (Klaagliederen 3:57)

Zeg daarom vandaag met mij: ‘Met de Heer aan mijn zijde heb ik niets te vrezen, wat kunnen mensen mij doen?’ (Psalm 118:6)

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.