Wees niet bang!

IWJ FB 2.23

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wees niet bang!

Vandaag beginnen we aan een korte serie over Psalm 27. Dit is een prachtige Psalm van David die het verdient om bekender te worden. Ik weet zeker dat deze Psalm je zal bemoedigen! Houd de e-mails van de komende dagen dus goed in de gaten. Wees gezegend!

“De Heer is mijn licht en mijn redding. Daarom ben ik voor niemand bang. De Heer is mijn kracht.” (Psalm 27:1, BB)

Ben je ooit bang geweest in het donker? Zit je momenteel in een donkere situatie die voor angst in je hart zorgt? God is het licht – Hij is jouw licht. Je hoeft niet bang te zijn. De Bijbel zegt in Psalm 118:6 (HSV): “De Heer is bij mij, ik ben niet bevreesd. Wat kan een mens mij doen?”

De Heer is je schuilplaats. Deze schuilplaats kan aangevallen worden, maar Hij zal standhouden! De Bijbel zegt nog eens in Psalm 46:1-2 (BB): “Bij God zijn we veilig. Hij is onze schuilplaats, onze burcht waar we veilig zijn. Hij heeft ons altijd geholpen als we in moeilijkheden zaten. Daarom zullen we nooit bang zijn, zelfs niet als de aarde schudt, zelfs niet als de bergen in de zee vallen.

Dus wees niet bang! Jezus zegt vandaag tegen jou: “Ik ben het; wees maar niet bang.” (Johannes 6:20

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.