Wees jezelf

01 februari 2021


De druk van buiten op je leven is hoog. Instagram en Facebook vertellen jou hoe je eruit moet zien, welke kleuren jouw huis moet hebben en welke omzetcijfers je moet halen, wil je echt succesvol zijn.

Toen ik trouwde met André schilderden wij onze kozijnen van ons zomerhuisje mintgroen en onze keuken lila. Als ware trendwatchers gingen we los met de kwast. Deze combi was vijf jaar later zooooo van de vorige eeuw…

Maar wie bepalen dit? “Zij.”

Ooit was het hip om een zak sla uit het plastic open te trekken. Nu ben je pas hip als je een vers kropje sla uit eigen tuin plukt. 

Maar wie bepalen dit? “Zij!”

Wie zijn ‘zij’ in jouw leven? Welke waarde mogen ‘zij’ van jou krijgen? Er is niemand op deze hele wereld die precies ‘jij’ bent. Zo uniek mag je in dit leven ook leven. Zijn wie je bent, is meer dan het beste. 

Een hoger bereik in je persoonlijke ontwikkeling bestaat er niet. Juist je eigenheid omarmen is soms lastig, omdat we de grootste criticus van onszelf zijn. Jezus wil je helpen. Door jou keer op keer te vertellen wie je echt bent!

Let op… dit BEN JIJ!

Ik daag je uit: Maak je leven eenvoudiger. BEN WIE JE BENT… Wees jezelf!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?