Wat zegt de Bijbel over de trouw van God?

20200205 Bidden voor je gezin-4

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat zegt de Bijbel over de trouw van God?

Vandaag wil ik een aantal verzen met je delen die je hopelijk zullen zegenen. Lees ze, overdenk ze, en laat God er doorheen werken. 

 1. “Maar de Heer is trouw. Hij zal jullie sterk maken en jullie beschermen tegen de duivel.” (2 Tessalonicenzen ‭3:3‬, ‭BB‬‬)  
 2. “God zal jullie nooit in de steek laten. Hij heeft jullie geroepen om één te zijn met zijn Zoon, onze Heer Jezus Christus.” (‭‭1 Korinthiërs ‭1:9‬, ‭BB‬‬)  
 3. “Bij God zijn we veilig. Hij is onze schuilplaats, onze burcht waar we veilig zijn. Hij heeft ons altijd geholpen als we in moeilijkheden zaten. Daarom zullen we nooit bang zijn, zelfs niet als de aarde schudt, zelfs niet als de bergen in de zee vallen. Laat het water maar bruisen en schuimen! Laten de bergen maar beven door de kracht van de golven!” (Psalm ‭46:2-4‬, ‭BB‬‬)   
 4. “Voor mensen in nood is de Heer een veilige burcht. Bij Hem zijn ze veilig in moeilijke tijden. De mensen die U kennen, vertrouwen daarom op U. Want mensen die van U houden, worden nooit door U in de steek gelaten.” (Psalm ‭9:10-11‬, ‭BB‬‬)   
  “God is niet zoals de mensen. Mensen liegen, maar God liegt nooit. Mensen veranderen van gedachten, maar God doet altijd wat Hij zegt. Hij houdt Zich altijd aan wat Hij heeft beloofd.” (Numeri ‭23:19,‬ ‭BB‬‬)  
 5. “Hij is de Rots waarop wij stevig staan. Alles wat Hij doet is volmaakt. Alles wat Hij doet is rechtvaardig. Hij is trouw en nooit onrechtvaardig. Hij doet altijd wat Hij heeft beloofd.” (Deuteronomium ‭32:4‬, ‭BB‬‬)  
 6. “God die jullie roept, is trouw: Hij zal dat zeker doen.” ‭‭(1 Tessalonicenzen ‭5:24‬, ‭BB‬‬)  

Wees vandaag gezegend terwijl je deze verzen leest en overdenkt! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

 1. Vankasi saskia op 6 februari 2020 om 10:16 am

  Halo ik wonder jou,god is trouw ik geloof in hem.Hij komt niet laat en hij komt niet vroeg.Hij komt op de juiste tijd.ik ben ontmoedigd, maar ik blijf geloven wan god voor mijn gaat doen,ik laat alles over aan de Heer.?❤  • Isidoor op 6 februari 2020 om 10:27 pm

   wanneer het moeilijk gaat kiik eens achter je hoe God je al die andere keren geholpen heeft.
   dan zul je zien dat Hij ons vertrouwen meer dan waard is.!