WAT KIES JIJ?

01 september 2023

‘Als je nog maar één ding kunt doen, Wilma, wat zou je dan het liefste willen doen? ‘Schilderen, spreken, boeken maken of schrijven voor Ik Wonder Jou?’

Mijn buurvrouw vraagt dit aan mij, terwijl ik als een slappe vaatdoek in het ziekenhuisbed lig. Mijn haar op stand ‘weken bed’ en verder nul conditie.

Ik kijk naar haar en denk na… ‘Ehm…’ 

Ik kies Ik Wonder Jou!
Ik kies jou.

  • Dat God je mag verwonderen. Elke dag. 
  • Dat wonderen mogen gebeuren in je leven! 
  • Dat jij een wonder mag zijn voor anderen. 
  • Dat je meer en meer beseft hoe geweldig het is dat jij bestaat.

Ik draag jou in mijn hart. Ik voel me zo verbonden met je. Gods Geest leidt mij terwijl ik schrijf. Ik mag telkens merken dat Hij mij inspireert. Beter kun je het niet krijgen in het leven:)

Het verbaast mijn buurvrouw, want zij weet hoe gelukkig ik word van het maken van schilderijen. Ik ben dan alleen in mijn atelier. Terwijl ik kleuren meng, zing ik hard mee met een prachtige worship. Mijn eigen aanbiddingsdienst. Met kwasten in de hand… woorden van God omzetten in beelden en kleuren, en daarmee de verhalen van je hart verbeelden.

En toch… kies ik voor het schrijven voor jou op dit moment in mijn leven, omdat ik weet dat het mijn roeping is om samen met jou op te trekken en ons samen te verbazen over Gods genade voor ons leven. 

Ik wens je toe dat de Heer met je zal zijn en je zal beschermen.
Dat Hij goed voor je zal zijn en voor je zal zorgen.
Dat Hij over je zal waken en je vrede zal geven.’
(naar Numeri 6:24-26, BB)

Zullen we samen bidden?
‘Wij zijn zo dankbaar dat we U mogen kennen en willen niets liever dan meer begrijpen van Uw genade. Hier is ons leven. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?