Wat jij geeft is van waarde!

IWJ 8.5-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat jij geeft is van waarde!

Soms kunnen we ons zo klein of zelfs nutteloos voelen in Gods handen. Soms zijn de noden om ons heen en die van de wereld zo groot dat we zeggen: “Heer, hoe kan ik als klein persoon enig verschil maken?”

Maar God heeft geen superhelden nodig, Hij heeft gewoon trouwe mensen nodig.

Misschien is het enige wat God van je verwacht dat je vandaag glimlacht naar die oudere vrouw die moe is geworden van het leven. Misschien kan je haar wel veel meer bemoedigen dan je zelf denkt.

Misschien is het enige wat God van je verwacht dat je vandaag je best doet op je werk. Wie weet hoeveel dat bijdraagt aan het welzijn van het bedrijf?

Dus wat als het enige dat God van je verwacht trouw zijn is waar je bent met wat je hebt gekregen?

Wat je hebt en geeft is zo veel waard! Hier zijn een paar prachtige getuigenissen:

“Dankzij ‘Ik Wonder Jou’ begin ik mijn dag met God. En daarna bid ik. Ik ervaar veel voordelen – ik heb een ongelooflijk diepe rust in de manier waarop ik reageer op situaties die zich overdag voordoen. Ik voel me ook lichter en vrolijker. “ – Loraine

“Het is echt een geweldige zegen om elke ochtend wakker te worden en een ‘liefdesbrief’ te ontvangen die me eraan herinnert dat ik door God geliefd ben! Ik lees de e-mail voordat ik aan mijn werkdag begin en het plaatst mijn dag op een positieve manier in perspectief. Zo blij dat je bestaat”-  Linda

God kan grote en prachtige dingen doen als je Hem vertrouwt met wat je elke dag hebt gekregen, net zoals bij Loraine en Linda.

Moge God zien dat jij en ik trouw zijn, precies waar we zijn. En moge dit Hem alle glorie brengen!

Heb een gezegende dag!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.