Wat je zaait kan geweldig worden!

IWJ 16.6-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat je zaait kan geweldig worden!

Heb je ooit tot God gebeden, Hem om iets groots gevraagd en in jouw ogen eigenlijk niets ontvangen?

“God beantwoordt onze gebeden voor grote dingen vaak in het klein. Met andere woorden, in plaats van ons de vissen te geven waar we om vroegen, geeft Hij ons een hengel.”– Auteur Bill Johnson

Haak niet af bij een klein begin. Veel van de grootste uitvindingen van deze eeuw begonnen met één persoon die in een garage werkte! Denk aan Amazon, Google, Apple of Disney… Het begon allemaal in een garage, in het klein. Ik moedig je aan om door te gaan in volharding, ga aan de slag met dat kleine beetje wat God je heeft gegeven.

Als je volhardt in het weinige dat je hebt ontvangen, zul je het zien groeien en kan je droom uiteindelijk tot vervulling komen. Deze groeiperiode zal je stevige wortels geven, een goede fundering. En wanneer dan het succes komt, zal je het karakter hebben dat nodig is om het te kunnen beheren!

Zoals de Bijbel zegt: “Zo zal je geloof sterker worden en zul je een volwassen geloof krijgen. Daardoor zul je altijd het goede doen.” (Jakobus 1:4) Het is niet makkelijk, maar dit is hoe God mannen en vrouwen van geloof vormt.

Voel jij je vandaag klein en vergeten? Maak je geen zorgen, maar heb geduld. Bid, blijf trouw in de kleine dingen en je zult de belofte zien die God geeft!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter