Wat je ook doet, Zijn liefde blijft bestaan

13 juli 2022

Waar je vandaag ook naar toe gaat; God ziet je.
Hoe je je ook voelt, God kent je.
Hoe rustig en veilig is het om te weten dat God je kent.
Je hoeft je niet aan Hem voor te stellen. Je hoeft je niet nader te verklaren.
Je hoeft niet bang te zijn dat Hij een verkeerd beeld van je heeft. 

God kent je!
Hij kent jouw gedachten, die je uit schaamte verbergt. Hij weet van jouw verborgen daden, waar niemand iets van mag weten.

Maar ook al weet God alles van je: Hij houdt zielsveel van je.
Twijfel nooit, nooit, nooit aan Zijn onvoorwaardelijke liefde voor jou.
Hij houdt zoveel van jou dat Hij het kostbaarste wat Hij had, Zijn zoon, voor jou opgaf. Een groter bewijs van liefde bestaat niet! Ken jij iemand die zijn eigen kind voor jou uit liefde zou opofferen? Niemand van ons zou dat kunnen.
Maar God deed het voor jou!

Want God houdt zoveel van de mensen, (en dus ook van jou) dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben. Johannes 3:16 BB

Zullen we samen bidden?
“Ik ben U zo dankbaar dat U alles van mij weet en toch nog steeds van mij houdt. Hoe kan dat? Hoe kunt U zoveel van mij houden. Wilt U mij helpen Heer om dit te kunnen bevatten in mijn leven? Ik geef mij vol vertrouwen over aan U. In Jezus’ naam. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?