Wat heb je echt nodig?

20200331 15.28

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat heb je echt nodig?

Ik herinner mijzelf er ‘s ochtends graag aan dat het weer een nieuwe dag is. Wanneer de zon opkomt, begint weer een nieuwe mogelijkheid vol hemelse kansen en zelfs wonderen. Elke dag kan God geweldige dingen in en door mij doen. Hij kan me gebruiken om mijn broers en zussen te bemoedigen en te helpen. Dat vind ik zo geweldig! 

Natuurlijk vereist het werk dat ik voor de Heer doe, organisatie en planning. En het is vaak hard werken… Maar in dat alles is God. Hij is de God van mijn leven. De Bron en Gever van mijn vrede en mijn vreugde. (zie Psalm 36:8-10) Zijn aanwezigheid is hetgene wat ik meest nodig heb. Zijn aanwezigheid, liefde en leven geven me vleugels!

Je hebt niet méér antwoorden, méér manieren of méér ideeën nodig. Je hebt vooral méér van God nodig! Hij is zo geweldig! Hij staat elke dag aan je zijde, elk uur, elke minuut, elke seconde. De zon komt op… en dan is Hij er al, dichtbij je.

En Hij houdt van jou! In Jeremia 31:3 toonde Hij die liefde al aan Zijn volk: “Al lang geleden heb Ik tegen je gezegd, Jeruzalem, dat Ik altijd van je heb gehouden. Ik zal ook voor eeuwig van je blijven houden. Daarom heb Ik ook altijd voor je gezorgd.” (BB)

Geloof jij dat Gods aanwezigheid genoeg voor je is? Aanbid God dan door dit mooie aanbiddingslied te zingen!  

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

4 reacties

 1. Edward op 31 maart 2020 om 5:47 am

  Hallo mooi dat jullie dit doen.

  Lees elke dag de mail.
  Luister en kijk ook regelmatig de uitzending.

  Afgelopen dagen zag ik een paar keer de gelijkenis van de zaaier voorbij komen.

  Voor mijn gevoel ben ik het zaad dat verstikt wordt door de doornen en de distels.
  Of was het nu het zaad dat op de ondiepe aarde viel….

  Ben opzoek naar meer diepgang….
  Goede wortels
  Het echte kennen en vertrouwen in Hem. 2. Evelien Buitenhuis op 31 maart 2020 om 9:27 am

  Lieve Wilma dank je wel dat je voor mij elke dag een bemoedeging hebt . Soms ben ik bang en onzeker hoe zal het gaan . Ik weet ook dat ik een kind van God ben . Maar dat voel ik ook niet altijd . Maar toch word ik omringt door God . Hij houd van mij dat weet ik zeker . 3. Caroline op 31 maart 2020 om 9:50 pm

  Ik ben heel dankbaar voor jullie dagelijkse aanmoedigingen . Elke dag opnieuw is een geschenk van God en het is zo fijn te weten dat we broeders en zusters hebben over de hele wereld . Dankzij jullie licht en voorbeeld worden we telkens weer herinnerd aan Zijn liefde voor ons en de liefde die we voor elkaar moeten hebben . Jullie zijn een voorbeeld voor mij in Zijn goede werk . Dank u 4. Isabel op 1 april 2020 om 8:53 am

  Bedankt Wilma,
  Wat een mooie aanbiedinglied ” I wil Exalt”. Aan Hem alle glorie..