Wat een autoriteit!

12 augustus 2021

 

Mijn schoonzusje zat op de 7e rij van voren. De deur ging open. Iedereen ging staan, zonder dat daar vooraf instructie voor was gegeven. Door de deur kwam hij binnen: Barack Obama.

Echt waar!
Hij was het echt!
En zij zat daar echt.

Je mocht geen foto’s maken, maar mijn schoonzusje was zooo onder de indruk, dat ze alleen maar dacht: “Dit geloven ze thuis nooit! Dit is legendarisch. Ik zit hier gewoon. Als ik op mijn hakken naar voren ga rennen, dan kan ik de president aanraken. En zo ontving ik al snel een foto van deze autoriteit.”

Toen Obama ging spreken, werd het muisstil. Iedereen hing aan zijn lippen. Er ging een autoriteit van hem uit, die ongekend was, volgens mijn schoonzusje. 

Wat zou jij doen als jij in die zaal zat en de deur zou open gaan?
En dan… niet Obama loopt naar binnen, maar God zelf!

Als God spreekt, is het niet alleen muisstil, maar er gebeuren wonderen. De hele aarde gaat meebewegen met de woorden die Hij zegt. Een ongekende power komt vrij.

Als God spreekt, gebeuren wonderen!

“En God zei: “Ik wil dat er licht is!”
Toen was er licht.” (Genesis 1:3, BB)  

In Genesis 1:1 tot Genesis 2:4 lezen we het scheppingsverhaal.
Negen keer staat er ‘En God zei… en het was er!’

“Want door Jezus heeft God alle dingen in de hemel en op de aarde gemaakt: de zichtbare dingen en de onzichtbare dingen, alles wat heerst en macht heeft.” (Kolossenzen 1:16, BB) 

God heeft ook jou gemaakt.
Jij bent een groot wonder! Zo bijzonder.

Zullen we samen bidden?
“Wij willen U graag een groot compliment geven. U bent geweldig! We hebben diep respect voor Uw scheppingskracht en Uw creativiteit. Ons leven geven we met liefde en in vertrouwen over in Uw handen. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?