Wat doe je als het wachten ondraaglijk voelt?

IWJ 6.9-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat doe je als het wachten ondraaglijk voelt?

Wanneer een boer zaait, hoopt hij dat de regen zal komen zodat hij een uitstekende oogst heeft. Soms komt deze regen maar langzaam op gang of komt er helemaal geen regen. Het zaadje verdort en lijkt dood, samen met al zijn hoop op een vruchtbare oogst.

Net als deze boer, zaaien wij plannen in de grond voor ons persoonlijke en professionele leven. We rekenen op Gods zegen zodat deze plannen zullen groeien en er een mooie oogst ontstaat. Maar de tijd die tussen het planten en de oogst zit voelt vaak erg lang aan. En dit wachten kan ondraaglijk zijn.

Net als deze boer wordt je uitgenodigd om vandaag op God te vertrouwen. Hij zegt in Zijn Woord: “…Ik zal op tijd regen geven, heerlijk zachte regenbuien in de regentijd.” (Ezechiël 34:26, BB)

Wees ervan verzekerd dat God in het juiste seizoen Zijn regen van zegeningen over je leven zal laten stromen. Houd moed en houd vast aan de beloften die Hij heeft gedaan. God zal de sluizen van de hemel openen, zodat je plannen zullen groeien en zullen uitkomen! Hij zal Zijn woord houden.

Ik nodig je uit samen met mij God te bedanken… “Heer, dank U voor de hemelse regen die U over mijn leven laat stromen. U bent trouw, U verandert nooit en U liegt niet. Nogmaals dank ik U voor alles wat U in en door mij gaat doen. In Jezus’ naam, amen!”.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Monique op 18 juni 2019 om 3:54 am

    Amen! Wat een Woord, Regen van Zegen.
    Eric & Wilma met de gehele team.
    Prachtig dat jullie samen zoveel mensen bemoedigen door het Woord,om dwaars door alles heen te doorbreken en vol te houden op de zachte Regen Van God De Vader.
    Dank U Jezus?

Laat een reactie achter