Wat als je een hele grote droom hebt?

20200118 Dromen met God-2

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat als je een hele grote droom hebt?

Heeft God je een droom gegeven die bizar is in de ogen van de wereld? Een droom die onmogelijk lijkt? Dan wil ik je adviseren om op Hem te vertrouwen en niet in paniek te raken.

In het Oude Testament vraagt God Noach om een ark, een gigantische boot, te bouwen en Hij vraagt hem ook om van alle diersoorten één mannetje en één vrouwtje mee te nemen. Maar waarom? Omdat God wist dat er een overstroming zou komen die de hele aarde onder water zou zetten.

En, “Noach deed precies wat God hem had bevolen.” (Genesis ‭6:22‬, ‭BB‬‬) Noach voerde de goddelijke opdracht direct uit! Misschien had hij wel vragen, maar dat staat niet in de Bijbel. Hij gehoorzaamde God meteen.

Als je kijkt naar de tijd waarin Noach leefde, leek Gods opdracht menselijk gesproken bizar. Maar God is niet alleen de God van het heden, maar Hij is ook de God van de eeuwigheid! God ziet het grotere plaatje.

Toen God me jaren geleden inspireerde om de TopChrétien website te maken, was het niet iets wat veel mensen deden of normaal was in die tijd (1999). Toch zegent deze website nu heel veel mensen, net als Ik Wonder Jou

Laat je niet tegenhouden door angst. Bid en zet die stap. De droom die God je heeft gegeven is waarschijnlijk een soort “ark” die heel veel mensen gaat redden. Misschien gaat God het morgen al wel gebruiken!

Twijfel niet langer, pak Gods hand en maak je droom waar! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.