Wat als God je een geschenk gaf?

IWJ 3.16-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat als God je een geschenk gaf?

Ik hou van mooie verrassingen! Wist je dat God ons graag wil verrassen?

De Bijbel zegt: “Elk geschenk dat goed en volmaakt is, komt uit de hemel, van de Vader van het licht. Hij blijft altijd en eeuwig Dezelfde. Hij verandert nooit. Er zal nooit een spoortje duisternis in Hem te vinden zijn.” (Jakobus 1:17, BB)

Alle mooie geschenken komen van boven! Prachtig, vind je niet?

Ik bid dat je alles ontvangt wat Hij, onze Vader, de Schepper van het licht, voor je bedacht heeft… Overvloedig leven, vreugde, kracht die van boven komt en het vermogen om alles te doen wat Hij in je hart heeft gelegd!

Bedenk je dit… De Schepper van de sterren en de hemel is persoonlijk geïnteresseerd in jou. En Hij verlangt ernaar je te vullen met Zijn goedheid. Moge Zijn Naam gezegend en verheerlijkt worden!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. S Hijmering op 16 juli 2019 om 8:23 am

  Ben er blij mee want ik kan hier luisteren.
  Zien is slechter.
  Maar de liederen in het Engels versta ik niet.
  Dat is erg jammer. 2. Stieneke op 16 juli 2019 om 5:01 pm

  Hallo beiden,mijn man wees me op deze site, graag wil ik dit ook gaan lezen. 3. Anna op 20 juli 2019 om 7:19 am

  Eric en Wilma hartelijk bedankt dat jullie je door de Heilige Geest laten gebruiken als een kanaal om velen tot zegen te zijn, waaronder ik.
  Het is als of God tot mij spreekt/mijn vragen beantwoordt door u.
  En de bijpassende liederen maken het helemaal af.
  Ik bid dat God jullie blijft vullen met wijsheid van Zijn wijsheid en inzicht van Zijn inzicht.
  Ik wonder jullie.