Waarom zijn je gedachten zo belangrijk?

20200227 14.21

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Waarom zijn je gedachten zo belangrijk?

Het Woord van God is buitengewoon. Onvervangbaar. Het is een oneindige bron van wijsheid en raad. Ik wil graag een waarheid met je delen die me bijzonder raakt.

God spreekt vaak tegen mij door me te inspireren met vernieuwende ideeën. En daarmee verandert het leven van de mensen om mij heen ook. Net als ruim 20 jaar geleden, toen Hij me het idee gaf om via het internet te evangeliseren.

Ik denk dat als mijn vrouw en ik bezig waren geweest met de moeilijkheden en problemen die op ons pad zouden kunnen komen we nooit gestart zouden zijn. En het prachtige werk van Jesus.net en Ik Wonder Jou zou nooit het daglicht hebben gezien… In ieder geval niet door mijn betrokkenheid!

Onze daden worden vaak bepaald door onze gedachten. Dat waar we steeds aan denken, zal uiteindelijk ook gebeuren. Ik denk dat dit de reden is waarom het Woord van God zegt: En, broeders en zusters, richt je gedachten op alles wat waar, eerlijk, heilig, vriendelijk, mooi en goed is. Doe alles wat jullie van mij geleerd, gezien en gehoord hebben. Dan zal de God van de vrede bij jullie zijn.” (Filippenzen 4:8-9, BB) 

God geeft om ons innerlijk leven, om waar we over nadenken en waar we in ons hart bij stilstaan… Want waar je in je hoofd mee bezig bent, beïnvloedt je handelen!

Wanneer we ons bewust zijn van deze waarheid, geeft het een nieuw perspectief aan de manier waarop we leven en beslissingen nemen.

Ik zou je vanmorgen willen uitnodigen om tijd met God te nemen, zodat Hij je hart kan doorzoeken. Ik bid dat Hij je door Zijn Woord de gedachten onthult die Hem niet verheerlijken en die je waarschijnlijk van Hem af brengen. Ik bid dat Hij Zijn verlangens en gedachten in jou plaatst!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Marina Van Gestel op 27 februari 2020 om 3:47 pm

    vind het heel aangemoedigd om zo nog dichter naar Jezus toe te groeien stap voor stap en via deze app vind het geweldig je kan er alles wat men nodig heeft terug vinden zo mooi .
    Dank u hiervoor en Gods rijkste zegen Toegewenst .Marina