Home | Waarom Ik Wonder Jou?

Waarom Ik Wonder Jou?

Gisteren schreef je je in voor Ik Wonder Jou. Heb je vanochtend je eerste e-mail al ontvangen? Hartelijk gefeliciteerd!! Ik wil je persoonlijk bedanken voor je vertrouwen.

Ik raad je aan om een paar dagen de tijd te nemen, waarin je de e-mails ontvangt, leest en vervolgens de impact ervan op je leven evalueert. Ben je aangemeld door iemand anders en wil je deze e-mails niet ontvangen? Dan kun je je eenvoudig op elk moment afmelden, door de link onderaan de e-mail.

Bij je aanmelding heb ik je een cadeau beloofd. Het kan zijn dat je (de link naar) dit cadeau gemist hebt. Ik heb twee posters gemaakt waar je uit kunt kiezen: 'Yes, He can' en 'Je bent een wonder'. Klik op de titel van de poster om deze te downloaden.

Deze dagelijkse bemoediging wordt vanuit Jesus.net ook verstuurd in andere talen, waaronder Engels, Frans, Spaans en Portugees. In totaal ontvangen meer dan 600.000 mensen wereldwijd deze e-mails!

Veel lezers delen hun getuigenis met ons, wat vaak bijzondere verhalen zijn. Je zult deze verhalen regelmatig tegenkomen in de e-mails. God heeft de levens van lezers veranderd en veel mensen hebben Gods liefde (opnieuw) ontdekt. We prijzen God voor deze wonderen en we bidden dat ook jij wonderen zult ervaren! God wil ook in jouw leven werken!

In mijn teksten probeer ik persoonlijk en kwetsbaar te zijn, hoe moeilijk dat soms ook is. Maar ik wil graag met jou delen hoe God door moeilijke periodes heen heeft gewerkt!

Het leven is een wonderlijk avontuur. Ik ben blij dat je erbij bent!