Relax. Relax!

14 september 2022

Je hebt het helemaal voor elkaar. Alles lijkt goed te gaan en toch… van binnen krijg je de boel maar niet rustig. De stress giert door je lijf. Vandaag wil ik je bemoedigen met een prachtig woord uit Jesaja. Welke diepe dalen je ook kent in je leven, er is iets dat je boven alles mag koesteren:

Jouw naam staat in Gods Handen gegraveerd!

Vandaag zegt Jezus tegen je…

‘Kijk, Ik heb je naam in mijn handen geschreven.’ Jesaja 49:16 BB

Hoe zou ik jou ooit kunnen vergeten?

Ik houd hartstochtelijk van je. Oneindig veel.
Ik ben zo blij dat Ik je heb gemaakt.
Jij bent Mijn meesterwerk en Ik houd van je.
Ik verlang ernaar om je elke dag meer te spreken, voor je te zorgen en je te begeleiden bij elke stap die je zet.

‘Want God heeft gezegd: “Ik zal je nooit in de steek laten. Ik zal je nooit verlaten. Hebreeën 13:5 BB

Ik zie je en Ik zal je nooit vergeten. Ik ben hier. Ik ben zo dicht bij je.’

Zullen we samen bidden?
“Heer Jezus, dank U dat U van mij houdt. Ik weet dat U mij niet bent vergeten. Bedankt dat U altijd zo dicht bij mij bent. Ik houd van U. In Uw naam. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?