Waar kan je een schuilplaats vinden?

IWJ 7.21-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Waar kan je een schuilplaats vinden?

Over de hele wereld zijn er oorlogen en geruchten over oorlogen, maar jij hebt een Goddelijke en eeuwige toevlucht.

“Wees mij genadig, o God, wees mij genadig, want mijn ziel heeft tot U de toevlucht genomen; ik neem mijn toevlucht onder de schaduw van Uw vleugels, totdat de rampen voorbij zijn gegaan.” (Psalm 57:1, BB)

In het midden van al deze tragische gebeurtenissen, blijft God God. Hij waakt over je hart en ziel. God bedekt je met de vleugels van Zijn aanwezigheid en liefde. Wanneer je dichtbij Hem bent, gerustgesteld door het kloppen van Zijn hart, gaat het goed met jouw ziel. (zie Psalm 17:8)

In deze wereld waar alles zo snel en vaak verandert zonder te waarschuwen, verandert God nooit. Hij is nog steeds God! Een schuilplaats, een fort, een veilige haven. (zie Psalm 91:2, BB)

Ik nodig je uit om met me te bidden: “Mijn God, U bent voor eeuwig mijn toevlucht. Ik heb geen angst onder de schaduw van Uw vleugels. Net zoals U mij bedekt met Uw aanwezigheid, bid ik dat U Uw vleugels uitspreidt over deze wereld en dat zij Uw vrede ontvangt. Bedankt voor wie U bent en voor alles wat U doet. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.