Home | Voorstellen – Wilma

Voorstellen – Wilma

Vandaag vertel ik, Wilma, ook graag iets over mijzelf! Op die manier leren we elkaar steeds beter kennen : )

Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Leef het leven lichter! Pluk de dag en vul je hoofd met positiviteit. Ik wens je toe dat het Zonlicht telkens opnieuw doorbreekt in elke situatie in je leven. Daarom geef ik mijzelf met hart en ziel aan Ik Wonder Jou. Ik geloof dat er wonderen in jouw leven gaan gebeuren. Dat wat je hoort en leest je hart mag verwarmen, omarmen en vullen. Meer rust, meer liefde en meer levensgeluk voor jou. Dat is mijn allergrootste missie.
Juist als soms alles donker is wens ik dat God, met Zijn liefde, je leven zal verlichten.

In Ik Wonder Jou leg ik 100% positiviteit, 100% liefde, 100% de overtuiging dat jij kostbaar bent!

Ik schrijf, spreek en schilder. Als kunstenaar maak ik kleurrijke schilderijen in opdracht of voor exposities in binnen- en buitenland. Vanuit deze schilderijen zijn inmiddels zeven boeken uitgegeven, waaronder Ik lief jou en Ik vrolijk jou.

Mijn gezin bestaat uit mannen; André, mijn lief, en onze drie zonen, Andréas Wietse, Marc Levi en Daan Boaz. André en ik zijn bijna 30 jaar getrouwd!

Ik lief het leven, mij zomaar gegeven.

Een beetje geschiedenis…

Toen ik 13 jaar was hoorde ik voor het eerst dat je een kind van God kunt worden door dit eenvoudig aan God te vragen. Zo bijzonder hoe zo’n eenvoudige vraag zoveel in je leven kan veranderen! Hoewel ik jong was, had ik grote levensvragen. Mijn gehandicapte zus leerde mij levenslessen die ik van niemand anders kon leren.

Ik heb leiding gegeven aan een basisschool en een communicatie- designbureau. Ook heb ik voor twee publieke omroepen TV programma’s gepresenteerd. Al meer dan 25 jaar geef ik lezingen over ‘levenskunst’, gewoon omdat ik zo van mensen hou en ik zo graag anderen inspireer.

Waar je ook woont, wie je ook bent, wat je angsten, verdriet, hoop en verwachtingen ook zijn. De grote wereld is klein voor de grote wereld van Gods liefde. Dat is mijn visie. Ik wil graag via internet met jou in contact komen. Mag ik jou inspireren? Samen delen wat we zomaar mogen ontvangen: Gods persoonlijke liefde voor elk mens! Bedankt voor je deelname aan dit avontuur!