Home | Voorstellen – Eric

Voorstellen – Eric

Je ontvangt Ik Wonder Jou al twee weken. Bedankt voor je betrokkenheid!

Wellicht ben je benieuwd naar wie ik, Eric, ben en wat ik zoal gedaan heb in dit leven. Via deze link kun je al meer lezen over mijn verhaal met God!

Ik heb een passie voor het gebruik van nieuwe technologieën om het Goede Nieuws van Jezus Christus te vertellen. God heeft mij gebruikt om TopChrétien (een Franse, christelijke website) te beginnen, evenals Jesus.net (een wereldwijde beweging voor evangelisatie en discipelschap). Aan God alle eer voor wat door deze organisaties bereikt is!

Ik hou van God en geloof dat Hij de God van wonderen is! Ik hou van mensen en ik verlang ernaar dat ze gezegend worden, meer dan ze ooit zouden kunnen dromen! Daarom begon ik met Ik Wonder Jou.

Ik geniet van het leven en houd heel veel van mijn mooie vrouw, Muriel, en onze drie geweldige kinderen, Amandine, Benjamin en Clément. Muriel en ik zijn inmiddels ruim 27 jaar getrouwd. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en ben de grootste fan van de teams van TopChrétien en Jesus.net.

Een beetje geschiedenis…
Op mijn achttiende werd ik christen. Na een speciale oproep van God besloot ik mijn leven aan Hem toe te wijden en Hem te dienen. Ik diende eerst door te werken voor Billy Graham, een bekende internationale evangelist, die inmiddels overleden is.

Daarna werd ik voorganger. Om mensen te vertellen over onze kerk zette ik mijn eerste stappen op het internet. In 1997 lanceerde ik mijn eerste website.

Vandaag de dag werkt een geweldig team van ongeveer 50 vaste personeelsleden en enkele honderden vrijwilligers mee om de droom van TopChrétien en Jesus.net werkelijkheid te maken. Die droom is om het Goede Nieuws van het evangelie te delen met alle internetgebruikers over de hele wereld. Bedankt voor je deelname aan dit avontuur!